Pasta mediterranea

Ingredienti :

pomodori e melanzane

160 g di fusilli o altra pasta corta

100 g di mozzarella di bufala,

un mazzetto di basilico

olio extra vergine d’oliva,

sale.

Preparazione:

Tagliate la mozzarella a fette spesse e fatele scolare nel colapasta per 10 minuti, poi tagliatele a dadini. Lavate il basilico e stracciate le foglie con le mani. Fate cuocere la pasta in abbondante acqua salata, scolatela, conditela con il sugo di pancetta e verdure e completate con la mozzarella a dadini e il basilico fresco.

Per altre ricette pasta

About these ads

Leave a comment

Filed under Pasta mediterranea

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s